Ekskluzivno: SDA je spremna izazvati građanski rat među bošnjacima ako izgubi svu vlast?

0 0
--

Ovih dana SDA stranka polako tone u zaborav i gubi sve poluge vlasti.  Ono što je bitno napomenuti je da ta stranka iako je svjesna svog gubitka i poraza ne odustaje od moljakanja za vlast, podmetanja laži, kreiranja raznih izmišljotina itd.   Njeni botovi uveliko rade i  pokušavaju okriviti osmorku za sve ono što je sama SDA do sada radila i dala HDZ-u i SNSD-u.

SDA je svjesna kada se promijeni stvar i rukovodioci policijskih i obavještajnih agencija te upravnih odbora i firmi da će se otkriti sav kriminal i afere ove stranke pa su zato spmreni učiniti sve pa izazvati i sukob samo da do toga ne dođe!

SDA je 4 zadnje godine u koaliciji sa ove dvije stranke i SNSD-u je dala i četvrtog delegata kojim može blokirati vlast u BiH.

Ono što ledi krv u venama posljednjih dana su pozivi na demonstracije, kvazi zaštitu države itd.  Od radikalnog bota i teroriste Jasmina Mulahusića mogli smo vidjeti objave koje pozivaju na odbranu BiH , ORUŽANI SUKOB, zbog gubitka vlasti itd.  Isto je radila i internet ratnica Elmedina Muftić a sada to radi i Salko Zildžić koji je javno najavio blokade i demonstracije na ulicama.

SDA će očigledno pokušati putem demonstracija izazvati fizičke sukobe sa organima reda koji bi poslije prerasli u oružane sukobe među Bošnjacima.   Nakon što to izazovu oni će okriviti osmorku za to što će policija upotrijebiti silu na nasilne demonstrante.

Mulahusić je pozvao i braću u kratkim pantalonicama  i dugim bradama da budu spremni na odbranu države od izdajnika kako kaže “Kada vakat dođe” .

Potrebno je da osmorka što prije formira vlast i usmjeri policijske službe u hapšenje i procesuiranje zagovornika sile i terora pod paravanom da brane državu koja im je jasno rekla da ih više ne želi u vlasti.

Ako se uskoro ne pokrenu istrage i ne uključe policijske agencije krajnji ishod onoga što SDA sprema može biti krvoproliće i sukob među bošnjacima koji bi sam od sebe išao na ruku onima koji žele uništiti BiH.

Bošnjaci trebaju biti spremni da se brane od SDA radikalizma i oprezni da ne nasjedaju na provokacije istih!

iZVOR: Bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %