EKSKLUZIVNO: Nogometni savez BiH prodao utakmicu protiv Kazahstana! Informacija od insajdera unutar saveza!

0 0

Utakmica koja je odigrana sinoć između reprezentacije BiH i Kazahstana završena je 2-2 iako su zmajevi imali apsulutnu dominaciju tokom cijele utakmice!

Samo 3 šuta na gol zmajeva su bila dovoljna od strane fudbalera Kazahstana da budu 2 pogotka!   Kako je ovo moguće?

Prema informaciji koju smo dobili od insajdera iz NSBIH (ime poznato redakciji) utakmica je prodata, a Šehiću je naređeno da mora pustiti golove što je ovaj i učinio jer po reakciji koju je pokazao nije ni pokušavao da brani iste!

Analizom utakmice došli smo do još jednog zaključka da su naši napadači namjerno fulali golove.  Kada ste vidjeli Pjanića da fula čiste šanse ili Džeku da fula zicer golove a u klubovima pogađa nemoguće?

Nikada! Iako za napadače nemamo dokaza da su namjerno fulali golove sumnja ipak postoji zbog kvaliteta kojeg ti isti napadači pokazuju u klubovima!

Kako je moguće da 2 kazahstanska igrača budu sama pred našim golom i postignu gol a okruženi su sa 6 naših igrača?

Prije nekoliko dana i sam bivši golman Asmir Begović optužio je savez za kriminal i korupciju a sinoćna utakmica ima mnogo elemenata istog.

Još jedna upečatljiva stvar je bilo prisustvo premijera Fadila Novalića na utakmici a svima nam je poznato u koliko je afera isti upetljan i koliko se mutnih radnji veže za njegovo ime.

Sve u svemu FIFA i UEFA bi trebale ponovo reagirati i suspendirati Zmajeve sve dok se politika ne ukloni iz sporta jer i igrači koji su došli da srcem odigraju meč za repku bivaju prevareni i iznevjereni akcijama pojedinaca.

 

izvor: BiHnews.info

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %