Ekskluzivno: Advokat Mirnes Ajanović zatresao režim: Nakon predaje federalne vlasti niti jedan kanton u BiH neće uvesti kovid potvrde.

0 0

Nakon što su pale naredbe vlade FBiH niti jedan kanton neće uvesti kovid potvrde.

Mirnes Ajanović je uspio primjenom Ustava BiH, zakona i krivičnim prijavama, konkretnim dokazima da vakcinisani prenose virus kao i nevakcinisani, te da je apsurdno uvoditi kovid potvrde – natjerati vladu FBiH da povuče uredbu kojom su planirali uvesti kovid potvrde stanovništvu FBiH, što je bilo presudno i za kantone da odustanu od uvođenja totalitarizma i diskriminacije građana.

Ovaj historijski uspjeh jednog advokata zatresao je srž Kabale – globalne zavjerološke institucije koja je pokušala cijelom svijetu nametnuti tiraniju i teror uvođenjem kovid pasoša.

Mirnes je stao na kosti mnogima i mnoge sluge ovih moćnika iz sjene sada su se okrenule protiv njega. Ali on nije sam, on iza sebe ima armiju pratilaca i slobodnih ljudi koji u njemu vide svjetlost na kraju tunela.

Mirnes ide dalje. Njegova želja je konačna sloboda za građane BiH bez kovid podjela.

Sloboda za građane BiH bez diktature režima i plaćeničkih medijskih konglomerata, ali i sloboda za sve građane u cijelom svijetu.

 

Mirnes je jednako sinonim za otpor!

izvor: BiHnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %