EKSKLUZIVNI DOKUMENTI: Vijećnik SDA u OV Travnik Sifet Melić prijeti ljudima! Presuđen za krađu šume i remećenje javnog reda i mira!

0 0

Sifet Melić je vijećnik u OV Travnik i istaknuti član SDA stranke. U ovom gradu je poznat kao ALFA i Omega jer sve one koji bilo šta propituju o njemu i njegovim radnjama diskredituje, javno napada i prijeti. Ponekad te prijetnje idu i do fizičkih obračuna a sklon je i napadanju žena.

BiHnews je ekskluzivno došao do sudskih dokumenata koji potvrđuju ono što se u narodu već odavno priča “Da je Melić kriminalac i kabadahija” . Melić je priznao krivicu za krađu šume, također je kriv za narušavanje javnog reda i mira kao i za primanje dara tj korupciju.

BiHnews saznaje da je da je Melić pokušao da demantuje medijske navode o njemu koje je objavio portal PressMedia pa je tako na svom facebook profilu objavljivao kako mu sve ovo pakuju dušmani.

Njegovu objavu možete pogledati ovdje:

 

Međutim sudske presude koje možete vidjeti ispod pokazuju da je Melić upravo ono što SDA i predstavlja. Kriminalac koji na osnovu političke funkcije pribavlja sopstvenu korist ne libeći se da pritom prijeti ljudima te iste zastrašuje, a da novinare naziva pogrdnim imenima.

Melić ima nekoliko facebook profila sa kojih prijeti i novinarima i svojim sugrađanima koji na bilo koji način kažu ili napišu nešto o njemu.

Nije poznato da li je Melić kandidat i za ove izbore ispred SDA ali ako jeste građani bi trebali da glasaju protiv njega i kazne njegov kriminal.

Nadamo se da će građani Travnika svoje povjerenje dati nekome drugom a ne stranci u kojoj je član Općinskog vijeća osoba koja je presuđeni kabadahija i kriminalac.

 

Ono što još nije poznato javnosti je to da je Melić  ide od kuće do kuće i prijeti ljudima da glasaju za Melić Fahrudina koji mu je rodbina da bi ako eventualni i sam ne bude izabran preko Fahrudina štitio svoj kriminal.

Izvor: BIHnews.info

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
25 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
25 %
--