Ekskluzivan dokument: Izetbegović i SDA izdali BiH: Bakir je u Mostaru potpisao legitimno predstavljanje ali ne smije narodu to da kaže!

0 0

Sve što SDA kaže je laž a u to smo se mogli uvjeriti mnogo puta.   U javnost je proocurio dio dokumenta potpisanog u Mostaru između predstavnika SAD , EU SDA i HDZ gdje se vidi da je SDA i njen predstavnik Bakir Izetbegović potpisao legitimno predstavljanje i HDZ-u dala ključeve FBiH.

Problem je što Izetbegović ovo ne smije javno da kaže jer bi bio proglašen izdajnikom, a možda i gore od toga. SDA je zatim napravila dogovor sa visokim predstavnikom Christianom Šmitom u kojem će Šmit ko biva nametnuti već dogovoreni izborni zakon, a SDA će biti protiv istog da bi sačuvala svoj patriotizam kojeg je već davno izdala.

SDA je ovim dala Draganu Čoviću ono što je tražio a to je da bude apsulutni i jedini vladar Hrvatskog naroda u BiH i njegov legitimni predstavnik saznaje BiHnews.

Izetbegović je uvidio da mu se sprema i historijski poraz na izborima pa je u dogovoru sa Šmitom izvojevao da se kroz ovaj zakon umanji sve što je građansko i tako oduzme snaga građanskim partijama. Time će nacionalne partije ostati apsulutni vladari svog dijela BiH a opozicija će biti spriječena da BiH povede u svijetliju budućnost

Evo šta je zapravo potpisala SDA:

 

Izetbegović i Novalić konstantno lažu kako je BiH u ekonomski dobroj situaciji i kako njeni građani dobro žive.

Evo šta na to kažu penzioneri:

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--