DRAMA U ZENICI: Agan podstanarku satjerao uz zid hvatajući je za grudi i stražnjicu: “Vidi koliko sam se napalio”

0 0

Općinski sud u Zenici potvrdio je optužnicu Tužilaštva ZDK protiv Agana Hasića iz Zenice koji se tereti da je počinio krivično djelo bludne radnje.

Prema navodima iz optužnice događaj se desio 8. avgusta ove godine oko 13:30 sati u Zenici kada je Agan Hasić došao u stan u kojem je kao podstanar živjela A. H. kako bi preuzeo novac za kiriju.

Zagradio je tijelom
S ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona prišao joj i počeo da joj govori da je lijepa i zgodna, zatim joj se obratio riječima da je on razveden i zašto oni ne bi pokušali nešto.

Kada mu je odgovorila da nema od toga ništa, uhvatio ju rukama i odgurnuo uz zid naslonivši svoje tijelo uz njeno i počeo ju dirati po stražnjici i grudima pokušavajući ju poljubiti u lice i usne, dok se ona pokušavala osloboditi od njega govoreći mu da je pusti na miru i da se urazumi.

To nije spriječilo Agana, te ju je on nastavio dirati. Kada ga je uspjela malo odgurnuti od sebe govoreći mu da ju pusti da iziđe iz stana, da će zakasniti na posao, ponovno ju je povukao uz zid u hodniku stana, zagradio ju svojim tijelom govoreći joj da napravi kafu da se mogu maziti da će ju on odvući na posao.

Djevojka je počela da viče govoreći da to ne želi i da mora na posao i da iziđe iz stana, na što je Agan podigao svoju majicu rekavši joj: “Vidi koliko sam se napalio“.

Čuo se muški glas
Podstanarka je ponavljala vičući da je pusti, nakon čega su kroz poluotvorena vrata začulo otvaranje drugih vrata od lifta i muški glas kako viče:“Je li sve ok“, na što je A. H. u strahu odgovorila „Sve je uredu“.

To je pomoglo A. H. i ona je uplašena snažno odgurnula pohotnika nakon čega je istrčala uz stana i tako spriječila Agana da dovrši započeto krivično djelo.

Agan je krenuo za djevojkom prema izlazu obraćajući joj se riječima: „Ponovno ću ti se vratiti kad završiš sa poslom oko 11“, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

izvor: avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %