DRAMA U Velikoj Kladuši: Pijani mladić tukao uposlenike Hitne pomoći, među njima i žene

0 0
--

Videosnimci koji se se jučer pojavili na društvenim mrežama zgrozili su domaću javnost zbog sramotnog ponašanja mladića koji je tukao uposlenike i uposlenice Hitne pomoći u Velikoj Kladuši.

Kako prenose lokalni portali, riječ je o mladiću inicijala A.B. koji je pao sa motocikla i odlučio potražiti pomoć u kladuškoj Hitnoj pomoći.

Mladić, koji je bio pijan, fizički je nasrnuo na osoblje Hitne pomoći, a na društvenim mrežama pojavila su se dva videosnimka nemilog događaja.

Jedan snimak nastao je unutrašnjosti zgrade Hitne pomoći i na njemu se vidi kako mladić udara uposlenika i uposlenice Hitne pomoći.

U jednom momentu jedna od uposlenica mu se suprotstavila i uzvratila nekoliko udaraca. Mladić je pored fizičkog napada na uposlenike, lupao pesnicama po zidu.

Drugi snimak nastao je ispred zgrade, a na njemu je prikazano kako isti mladić udara ambulantna kola i baca invalidska kolica. I na tom snimku se vidi kako mladić fizički nasrće na uposlenike Hitne pomoći.

Na kraju drugog snimka vidi se dolazak policijskih službenika koji su priveli ovog nasilnika.

Prema nezvaničnim saznanjima osobe koje su zadobile povrede usljed ovog nemilog događaja podnijet će krivičnu prijavu protiv A.B. iz Donje Lučke, Cazin.

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %