Drama u SARAJEVU: ZBOG Diplome uhapšena SEBIJA IZETBEGOVIĆ direktorica UKCS-a

0 0
--

Danas je u večernjim satima uhapšena direktorica UKCS Sebija Izetbegović. Hapšenje se dogodilo po nalogu suda KS a po pitanju diplome dotične. Sebiji Izetbegović će biti određen jednomjesečni pritvor dok se ne pregledaju dokazi oko diplome i da ne bi uticala na svjedoke.

Ovu vijest je usnio Mustafa Sarajlić Sarajlija kojem su na UKCS odbili da pomognu. Njemu su u Sarajevu nudili amputaciju ruke na kojoj je imao tumor te mu nisu ponudili drugu vrstu pomoći ili savjete. Na nagovor prijatelja otišao je u Austriju gdje je uz pomoć dobrih ljudi platio operaciju i injekcije i spasio ruku koju su kasapini u Sarajevu htjeli da režu.

Ova vijest bi zaista obradovala sve Bosance i Hercegovce koji djecu moraju liječiti SMS porukama i koji redovno doživljavaju neugodnosti na UKCS kojim upravlja Sebija Izetbegović.

Izetbegović Sebija mora napustiti mjesto direktorice UKCS-a prije januara 2023 ili će biti uhapšena za sukob interesa jer ne može u isto vrijeme biti i poslanik u skupštini KS i direktorica UKCS.

Izvor: Bihnews.info

 

Članak je satiričnog karaktera:  osim vijesti da Izetbegović Sebija mora napustiti mjesto direktorice UKCS-a prije januara 2023 ili će biti uhapšena za sukob interesa jer ne može u isto vrijeme biti i poslanik u skupštini KS i direktorica UKCS koja je istinita!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %