DRAMA U FRANCUSKOJ: Muškarac u kostimu nindže mačem napao i povrijedio dvojicu policajaca

0 0

Danas oko 15.30 policajci su prišli muškarcu na benzinskoj stanici u mjestu Turlavil u Normandiji. Muškarac, osumnjičen za krađu automobila, opirao se hapšenju i izvukao mač iz auta

Dva policajca su povrijeđena prilikom pokušaja hapšenja osumnjičenog kradljivca automobila nedaleko od Šerburga, rekao je danas francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin (Gerald).

Francuski mediji javljaju da je napadač udario policajca mačem. Treći policajac na licu mjesta uspio je da neutrališe napadača. Muškarac obučen u kostim “nindže” napao je ranije i dvije žene policajca, saopćila je policija, dodajući da se okolnosti utvrđuju. Za sada se ne vidi teroristički motiv napada.

Danas oko 15.30 policajci su prišli muškarcu na benzinskoj stanici u mjestu Turlavil u Normandiji. Muškarac, osumnjičen za krađu automobila, opirao se hapšenju i izvukao mač iz auta. Policajci su zadobili povrede brade i ruke.

Treći policajac je otvorio vatru na napadača koji je kasnije savladan i prebačen helikopterom u bolnicu. Cijelo područje je blokirano.

izvor: avazb.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %