DRAMA U BIH! UGROŽEN ŽIVOT Visokog predstavnika! Bakirov terorista Mulahusić prijeti OHR-u i Šmitu oružanim sukobom

0 0

Iako je ovih dana Visoki Predstavnik za BiH Christian Schmit  omražena osoba u zemlji zbog najave nametanja izbornog zakona koji ide na ruku nacionalnim partijama SDA, HDZ, SNSD neke prijetnje treba uzeti sasvim ozbiljno.

Naime hapšeni terorista iz Luxemburga Jasmin Mulahusić je javno putem svog lažnog FB profila zaprijetio Šmitu oružanim sukobom i ratom ako nametne ovaj zakon.

Do jučer veliki prijatelji SDA – Europska Unija, SAD  i drugi odjednom postadoše najveći neprijatelji SDA , a teroristi iz ove stranke spremni su ići u RAT protiv Brisela i osobe koju je EU instalirala u BiH a to je Visoki predstavnik.

Koliko god su potezi visokog predstavnika pogrešni jer njima se uništava građanska BiH toliko mu je i život ugrožen jer kada dirate u nešto što nije po volji SDA članovi te stranke su spremi ubijati za istu.

Nakon poziva na obračun na ulicama protiv OHR -a i EU sljedbenici Mulahusića su jedva dočekali da zaprijete ratom i oružanim sukobima.

SIPA mora hitno reagirati i zaštititi život Visokog Predstavnika za BiH Christiana Schmidta. Ko ima pravo da ugrožava sigurnost i život jednog predstavnika EU?  Da li je SDA svjesna šta radi i gdje vodi BiH?

Pozivi na RAT protiv OHR-a i EU:

 

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--