DRAMA: Pogledajte tučnjavu srbijanskih i hrvatskih vaterpolistica: Prekinuta utakmica

0 0

Trebala je to biti posljednja utakmica drugog po redu turnira ženske vaterpolske Dunavske lige u mađarskom Szentesu. Teško da je iko u regiji uopće i primijetio to takmičenje u kojem su učestvovali ponajbolji sastavi Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Rumunije, Srbije, te univerzitetska selekcija Velike Britanije. No, sada će ga zapamtiti. Naime, u bazenu su se solidno “pošorale” vaterpolistice iz Splita i Novog Sada.

Prvo je, ali još u žaru borbe Dora Vujević dobila snažan udarac u glavu zbog čega je završila u bolnici u Kecskemetu. No, malo kasnije je nastala “frka u vodi”. Zakačile su se igračice međusobno, obje postave koje su bile u tom trenutku u vodi su se potukle, a suci su odlučili kazniti samo dvije igračice Jadrana, prenose SN.

>>> Video pogledajte OVDJE! (Situacija na 23:10).

– Nakon toga su me suci pitali hoćemo li nastaviti. Budući da je postojala bojazan da u nastavku ne dođe i do većih izgreda, bila je naelektrizirana atmosfera, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namjerile na krive – rekao je trener jadranašica Aljoša Kunac.

Na kraju je utakmica registrirana 5:0 za Vojvodinu.

izvor: avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %