Dodik “zapalio” društvene mreže: “Samo srbuj makar hljeba nemao jesti”, “Zarad interesa dva junca, koji više liče…”

0 0

Narod Republike Srpske razumije da su borba za nacionalna prava i identitet važnija od mnogo čega drugog. Republika Srpska danas je jača i stabilnija u svakom pogledu, jer uz sebe ima narod koji vjeruje i voli svoju Republiku, objavio je Milorad Dodik, predsjednik RS-a i lider SNSD-a na društvenim mrežama što je izazvalo brojne reakcije njegovih pratitelja.

“Narod republike Srpske treba da razumije da treba da izađe iz stalne prijetnje ratom, zarad interesa dva junca, koji više liče likovima iz Sodome, nego smernim hrišćanima”, “Samo srbuj makar hljeba nemao jesti. Život većine stanovnika Sjeveroistočne Bosne…”, “Nikad veće podjele u društvu srpskog naroda, neće izaći na dobro”, “Republika Srpska je za srpski narod u BiH imperativ opstanka – CONDITIO SINE QUA NON”, “Puši k**c”, “Your going to lose!”…

Prethodno je u intervjuu za RTRS Dodik, poručio da je “narod Republike Srpske najpismeniji narod na ovim prostorima”.

– Ne možete ovdje da podvalite neke ideje iz Evrope ili neko jugoslovenstvo. Svi mi zajedno prepoznajemo to i odgovoramo na pravi način i izazove, ali i očekivanja naroda, kazao je Dodik te dodao: “Ima mnogo onih koji kažu da ovdje nisu završena prekrajanja granica. Mi u Republici Srpskoj nemamo ni jedan problem sa svojim identitetom, ali jasno da globalna dešavanja mogu poremetit mnogo toga. Јa ne vjerujem u BiH kakvu želi Zapad, a na tom putu je i cijeli narod Republike Srpske”.

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %