Direktor UKC RS: Spriječio sam da sestre išamaraju i ispljuju Stanivukovića pred kamerama

0 0

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas kako je spriječio skandal u prostorijama ove zdravstvene ustanove.

Naime, komentarišući jučerašnju posjetu gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, Đajić je kazao kako je Stanivuković zaboravio da su zabranjene posjete.

“Nesretni gdaronačelnik Došao je sa kesicom i dukatom koji je kupio u ime grada, da se uslika i da se svima predstavi kako voli djecu i porodilje, da kupi političke poene. Zaboravio je da su zabranjene posjete porodiljama i da mogu samo ljekari i zaposleni ući. Napravio je tu teater. Nije donio ni cvijeće”, rekao je Đajić.

Đajić kaže da je jučer spriječio skandal, jer su medicinske sestre i babice željele “išamarati i ispljuvati” Stanivukovića zbog njegovih pojedinih izjava.

“Nije svjestan da sam blokirao hodnik i lift da ne siđu babice i sestre da ga ispljuju i išamaraju zbog toga što je izjavljivao da jedu kolače od pacijenata, da kradu i da daju neispravan kisik. Izbjegli smo jedan skandal da ga žene ne šamaraju pred kamerama. Portire sam digao da to blokiram. Nakon svih njegovih skandala i afera gdje učestvuje sa svojim saradnicima”, kazao je on.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %