Direktor Klinike za ginekologiju UKC Tuzla Igor Hudić prijetio Dadi Mešaljić tužbom jer je iznijela detalje o torturi koju je prošla na UKC Tuzla

0 0
--

Nakon objave SDA portala Hayat.ba o torturi koju je tokom poroda preživjela na UKC Tuzla Dada Mešaljić istoj su od direktora ove klinike upućene prijetnje tužbom za klevetu.

Kako saznaje BiHnews ovaj doktor planira pokrenuti tužbu protiv pjevačice Dade Mešaljić jer je javno iznijela svoje iskustvo sa UKC Tuzla

 

Naime dotični doktor umjesto da pruži podršku jednoj majci koja je po njenom svjedočenju doživjela horor na UKC Tuzla uputio je  prijetnje u komentaru ispod objave Hayat TV.

Svim tuzlacima je poznat odnos doktora i osoblja klinike za Ginekologiju UKC Tuzla prema pacijentima. Babice su arogantne, a poznato je da se istima ispod ruke daje između 30 i 50 km mita da bi odradile što bolju uslugu pacijentima. Također je poznato da carski rez na ovoj klinici lahko nećete dobiti te da isti košta 2000 km..

Dada Mešaljić je trebala biti porođena na carski rez jer je takvu odluku donio konzilij UKC Tuzla ali iz nekog razloga nije pa je preživjela pravu torturu.

Ispod komentara Igora Hudića mogli smo vidjeti desetine komentara osude na njegov ovakav istup kao i stotine komentara podrške ovoj mladoj majci.

Nedugo nakon objave komentar Dr Hudića je obrisan zbog brojnih osuda i zgražanja javnosti na to ko nam vodi najbitnije dijelove klinika i brine o našim potomcima.

 

izvor: bihnews.info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %