DETALJI ABORTUSA! Voditelj UPUĆEN U SVE? Janjuš se NIJE JAVLJAO NA TELEFON, tražio joj 30.000 da mu VRATI

0 0

Sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja bilo je upućeno i Staniji Dobrojević, a ticalo se Maje Marinković i njenog abortusa o kom se pričalo dugo u emisijama “Narod pita”.

Kako je voditelj Milan Milošević rekao, Maja mu se povjerila da sve detalje o njenoj privatnosti zna baš Stanija Dobrojević.

Meni je Maja lično rekla da ti znaš svaki detalj, jer si joj ti bila podrška sve vrijeme i kada je abortirala – rekao je voditelj Staniji, koja je bila zgrožena uopšte pitanjem gledalaca.

– Bilo mi je krivo, ona je Janjuša jako voljela i na sve načine je htjela da dođe do njega, a on je otišao da se slika sa Anom, nije želio da joj se javi na telefon. Desilo se poslije te Zadruge ljetos, da je ona bila stvarno u drugom stanju. – pričala je Stanija.

Janjuš je sve vreme sjedio i ćutao slušajući riječi Dobrojevićeve. Podsjetimo, u emisiji “Narod pita” Janjuš je tražio da mu Maja vrati 30.000 dinara koje joj je poslao za abortus, što je ona negirala, dok je on bio uporan u to da mu Marinkovićeva vrati novac.

 

izvor: Crni-bombarder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %