DEJAN JE NjEŽNIJI, ALI CAR SE BOLJE LJUBI! Dalila birala između BIVŠEG i SADAŠNJEG, priznala ŠOK detalje, a Filip pomenuo MAJU!

0 0

Zadruga 5 privlači pažnju zbog svojih živopisnih učenika koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Sve željno iščekuju nove zaplete i rasplete, navijajući za svog favorita.

Ovaj turbulentni rijaliti je prikovao publiku za male ekrane, a ovog puta su Dalila Dragojević, Filip Cara, Nikola Grujić Gruja, Milana Šarac Mimu i Lepi Mića gostovali u jednoj popularnoj emisiji.

Na samom početku emisije zadrugari su imali napad smeha, što je nasmejalo milionski auditorijum, nakon čega je usledila igrica ”BIVŠI I SADAŠNJI”.

Ko je veći plačljivac, bivši ili sadašnji?

– Dejan je veći plačljivac od Filipa, jeste – rekla je Dalila.

Ko se lepše ljubi?

– Sadašnji – podigla je Dalila tablicu.

Ko je nežniji ljubavnik?

– Bivši – rekla je Dalila.

– Ko vas je prevario?

Sadašnji – podigla je Dalila tablicu kroz suptilan smeh.

– Ko je više lagao, bivši ili sadašnji?

Sadašnji – rekla je Dalila, dok je Filip rekao bivša, aludirajući na Maju.

– Koga su vaši roditelji više voleli?

– Bivšeg – rekla je Dalila, dok je Filip rekao sadašnju, odnosno Dalilu.

Kome ste lepše tepali, bivšem ili sadašnjem?

– Bivšem, ali ne bih sad o tome, imali smo mi te neke naše nadimke međusobne – istakla je Dalila.

– Ja sam Maji lepše tepao, tako mi došlo – nadovezao se Filip Car i time “bocnuo” svoju dragu.

Rijaliti par je otvorio dušu posle igrice.

– Bila sam u prebačajima, desila mi se situacija sa Filipom za koju sam rekla da mi se više neće desiti. Svašta se pomešalo, dobila sam ljubav, izgubila je, dobila, na kraju smo završili zajedno, desilo se šta se desilo, sve kada se pomeša samo ostane da ideš glavom kroz zid”, pričala je Dalila, pa se nadovezao Car.

– Meni bude na momente teško. Generalno sam gladan ljubavi, bežim od nje, ali mislim da sam emotivno nezreo. Imam osećaj krivice da sam nekom napravio nešto loše sa čim se ne može nositi. – rekao je Filip.

– Ja sam plakala zbog svega, Filipa sam gledala kao ljubav za ceo život, obećavao mi je da ćemo živeti zajedno, maštali smo o svemu, ostavljena sam preko noći… Kada se skupi to i vređanje kreće da mi se budi griža savest prema Dejanu. Kada sam bila zaljubljena u Filipa, bilo mi je kao da lebdim, posle sam pala i nisam se podigla. Povrđena sam bila zbog toga što mi je uradio, nisam očekivala da može – govorila je Dalila u emisiji “Magazin IN”.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %