DEJAN DRAGOJEVIĆ U PORODIČNOJ KUĆI SLAVI BAJRAM: Od ukućana samo jedno prisutno

0 0

Pobjedinik pete sezone rijalitija “Zadruga” Dejan Dragojević, koji je već četiri godine u Islamu danas slavi Bajram nakon jednomjesečnog posta, a sada se oglasio i pokazao kako u svojoj porodičnoj kući slavi.

Naime, Dejan je primio islam, što je nedavno priznao. On se vratio sa vjerskog putovanja kako bi Bajram proslavio u svom domu u Veterniku. Dragojević je na svom Youtube kanalu snimio kako slavi Bajram, i tom prilikom je pokazao da sjedi sam za stolom, dok su navodno svi članovi porodice van kuće. Dejan je iz Novog Pazara donio mantije, ćevape, baklave, pa je sve postavio na stol.

– Bajram je stigao. Ramazan je savršen. Bajramski ručak je tu. Sad trenutno ručam sam, ali baba će doći da ruča sa mnom, jer je jedina kući. Zvat ću i majku isto. Baklava od Šeika mog brata, Allah da ga nagradi. Ćevapi, mantije, rekao sam da ću kući da slavim Bajram, pa su me braća pogurala. Zvat ću majku da proba baklavu – počeo je on i dodao:.Želio bih da kažem da nije bitno da li sjedite kući sami, da li pripremate Iftar ili sejdite u praznoj kući, za praznim stolom, bitno je da vam srce nije prazno. Ono se jedino puni za vrijeme Ramazana- pričao je bivši zadrugar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %