Đedović urnisao Anđelku zbog trudnoće s nesuđenim kumom: Prepodobna gospođo, tvom licemjerju je došao kraj, otvaram ti vrata Zadruge!

0 0
--

Glumica Anđelka Prpić danima je glavna vijest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Aktuelnu aferu prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao novonastalu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

– Čitam naslov “Kolege podržale Anđelku Prpić”. Davno ja rekoh da “kulturna” elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji – započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

– Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u “Zadruzi”, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvijek slagali sa onima koji su sada podržali k..vanje sa vjenčanim kumom.

Marko kaže da je Anđelka kao stvorena za “Zadrugu”.

– Prepodobna gospođo Prpić, za vrata “Zadruge” ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemjerju je došao kraj. Za “kulturnu” elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav – poručio je Đedović glumici.

izvor> ekskluziva

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %