DALILU MAZI, DEJANA PLJUJE! Car se baš opustio: Spustio ruku na Dragojevićkino KOLJENO, pa opleo po Dekiju: Ne zna šta radi! VIDEO

0 0

Nakon brutalne svađe u sobi za izolaciju, a onda i nekontolisanog smeha, Filip Car i Dalila Dragojević seli su na klupu ispred rehabilitacije, kao da se ništa nije desilo. Njijh dvoje razgovarali su u svom odnosu i njenim problemima sa Dejanom Dragojvićem.

Što radiš to? – pitala je Dalila.

– Ulovim te za obraz, ti kažeš “Što radiš?”… Ne zna čovek više šta da radi! Ja još mislim idemo u izolaciju, slušamo radio, a odjednom kataklizma. Kapiram ja i njega, i tebe, svih mi je žao. Ja sam najveći idiot tu. Niko od vas se ne bi upuštao. Imaš li neki problem? Ja svoje probleme, Sandra Čaprić, rešio u sat vremena. Ja brutalan negativac, stalno u nekom prestupu, tu uz tebe… Probao sam da se maknem dva, tri puta, ne mogu – pričao je Filip.

– Čas plače, čas pleše, čovek ne zna šta radi! Razvaljen je! Kad mi Đedović ne zna definisati, kaže ne znam je l’ glumi – nastavio je Filip.

– Dobro, ne možemo mi u to da ulazimo – rekla je Dalila.

– Nemoj da me teraš da pričam te stvari! Ako kažem ispaću lošiji čovek, kapiraš? – dodao je on.

U jednom trenutku Filip Car počeo je da dodiruje Dalilu po kolenu, a ona se nije trudila da mu pomeri ruku. Da li je on mislio da ovaj momenat niko neće primetiti ili svesno želi sve više da se približi Dragojevićki, ostaje da ispratimo.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %