DALILIN OTAC OGORČEN: Ako se razvede od Dejana, mrtva je za mene! Ja ćerku VIŠE NEMAM! Zavila me u crno!

0 0

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je svog supruga Dejana prevarila i ostavila u rijalitiju “Zadruga”, otkrio je za Kurir da za svoju ćerku više ne želi ni da čuje ni da vidi u životu ukoliko se bude razvela zbog ljubavnika Filipa Cara. Naša ekipa posetila je selo Gornji Šepak, gde živi Mujić, ali i gde su Dragojevići sagradili kuću.

Prvi meštani na koje smo naišli odmah su nam rekli da je Huso u svojoj prodavnici u centru sela i da ga tamo možemo pronaći, ali da ne veruju da će od sramote zbog ćerkinog ponašanja hteti da govori za medije. Ipak, bio je rad da porazgovara s nama.

– Nisam dobro, kako ću biti? Ogorčen sam i na sve ovo gledam s gađenjem. Neprijatno mi je, i meni i celoj familiji. Samo Dejana podržavam – započinje svoju priču Huso, koji za zeta ima samo reči hvale:

– On to nije zaslužio. I Dalila je bila normalna do pre mesec dana. Ostavili su auto ovde kod mene, ključeve od kuće, ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čoveka zbog bednog i nikakvog kriminalca i siledžije. Lepo su sve sredili ovde, imaju sve u životu i da Dejanu napravi tako nešto, i to njemu pred očima, strašno.

On ističe da Filipa Cara ne želi očima da vidi.

– Nikada tog idiota ne želim da vidim. Nema šanse da ga Dalila dovede ovde. Gde će ga dovesti? Ona kuću ovde više nema. Nema šanse ovde da dođe, nije mu to onaj pogani krevet iz “Zadruge”, pa da Dejan izađe, a on da legne u njega kad hoće. Nemaju šta da traže ni on, a ni ona ovde, takva mi ne treba. Dejana ne bih izdao u životu, nema tih para. Njega svi vole u selu, dečko je za primer. Samo bih mu, da mogu, poručio da se ne nervira, da ne lomi ruke i da se ne povređuje, nisu vredni toga.

Ovde svi samo o tome pričaju i ogovaraju, ali niko preda mnom, nego okolo. Malo je selo, to je bruka i sramota šta Dalila radi. Kad vidim te scene, pozli mi. Ja sam ovde u prodavnici u selu, moram da radim. Otkad je sve to počelo, ne smem da odem u neki veliki market po robu gde će me narod zaustavljati i pitati svašta o njima. Gde su oni nekad išli u kupovinu, ja ne idem, sramota me je. Mnogo ljudi i blokiram, vređaju me, ko da sam ja kriv nešto – dodaje Dalilin otac, koji će svoju imovinu prepisati zetu:

– Dejan ima ovde svoju kuću, veliku. Neka ona priča sada kako ne voli da dolazi ovde, i ne mora. Ta kuća gde su oni do sada živeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on neka radi s njom kako hoće i šta hoće posle. Čujem se s Dejanovim ocem, u kontaktu smo, čovek je isto u šoku – nastavlja potreseni čovek.

– Ona laže. Nikakvih problema nije bilo između njih. Nisu se odvajali jedno od drugog ovde. Nije bilo nikakvih svađa i nije tačno da je problem nastao zbog gubitka bebe. Ona ne shvata da Filip nije zaljubljen u nju, da mu ona nije prva tu.

Mujić dodaje da ukoliko se bude razvela od supruga, on ćerku više neće imati.

– Dalila je mene zavila u crno. Ona je sve već izgubila, džaba joj i ako pobedi i dobije tih 100.000 evra. Obraz je najskuplji na svetu. Ukoliko se bude razvela od Dejana, mrtva je za mene, tako mi Alaha! Ja ćerku više nemam. To zna i ona. Preko toga ne prelazim, time bih izdao Dejana, a to ne bih u životu uradio. Svega će tu biti, a njenog kajanja najviše. Nema njoj života bez Dejana – završava potreseni Dalilin otac za Kurir.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %