DALILA IDE SVE NIŽE I NIŽE, VOLI DA JE MUČE I PONIŽAVAJU: Bivši zadrugar osuo po Dragojevićki, a evo šta zna o njenom dečku CARU!

0 0

Nenad Lazić Neca, bivši takmičar “Zadruge 4” žestoko opleo po Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Kako on kaže, Cara zna lično i veoma je iskompleksiran.

– Jao Bože… Znate kako je nekad glupo da komentariše nešto… Sramota me je da komentarišem to nešto, što je vidljivo, kao da prljam svoja usta. Cara svi znamo, ja ga znam lično, mislim da ima on tih nekih dobrih karakteristika, ali je jako iskompleksirana osoba – rekao je Neca u emisiji “Pitam za druga” na RED TV i dodao:

– Dalila voli to kod Cara, te loše osobine. Ne mislim da su zaljubljeni, veću hemiju sam osećao između Miće i Nadice… Nekako mi je to sa njihove strane preforsirano. Između njih nema ljubavi, ne znam što su zajedno… Mislim da ona voli te turbulentne veze. Toliko se ponižava, a imala je Breda Pita pored sebe.

Očigledno voli da je neko muči, ponižava… Toliko se klela u tu ljubav, klela se u tu ljubav da je najveća… Ovo što se dešava, to mi je katastrofa. Dalila je jako loš čovek. Ovo njeno izigravanje žrtve ja katastrofa, ide sve niže i niže… – govorio je Neca.

izvor: Kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %