Dalila Dragojević ima burnu prošlost: Otac od sramote napustio Tuzlu, majka pala u depresiju, a bivši ju je ošišao na ćelavo!

0 0

Dalila Dragojević je prije braka sa Dejanom Dragojevićem imala navodno burnu prošlost.

U rijalitiju “Parovi” gdje su se upoznali i zavoljeli, Dalija je bila prava zvijezda pa su se tako novinski članci nizali svakog dana, a sada je isplivao jedan koji kruži mrežama da ju je bivši navodno ošišao na ćelavo, kao i da je njena majka navodno pala u depresiju.

– Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote napustio Tuzlu, a majka se liječi od depresije – tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija.

– Nena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gdje su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jednim imućnijim čovjekom – pričala je tada Subhija koja se preziva isto kao aktuelna učesnica rijalitija Mujić.

– Cijela Tuzla i Sarajevo zna kakve je imala probleme sa drogom, to i Maca prvenstveno zna, ali Maca je čovjek pa neće da zadire tamo gdje boli, nakon tog skandala se vucara po Beču i bavila najstarijim zanatom – rekla je tada za Star Dalilina komšinica.

izvor: pressmedia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %