DALILA DOŽIVJELA NAPAD NAKON ŠTO JU JE CAR IZVRIJEĐAO I OSTAVIO: Filip je precrtao, DEJAN na ivici SUZA zbog SUPRUGE: VIDEO

0 0

Dalila Dragojević i Filip Car posvađali su se, i još jednom prekinuli svoj odnos.

Ja sam svoje izlaganje završio. Lagala me je, varala me je na moje oči – rekao je Dejan.

– Nemam komentar posle ovoga – dodala je Dalila.

– Branim i nju i sebe, više nju – nastavio je Car.

– Smešno ti je? – pitala je Dalila Dejana.

Rekao sam da se ponaša kao ku*va… Treba da sedim na kauču, a ona hihi, hoho, a meni srca da preskače. Izabra ću Anđelu i preokrenuću sve da budem sa njom ili bilo koju drugu koja će dati sve, a ovo da se meni neko smeje. Meni ne, a Dejanu Dragojeviću da – nastavio je Car.

– Ja ću da ispadnem gosopodin kao što ispadam već mesec ipo dana, spasio sam se – bio je kratak Dejan.

– Ja ovo radim iz ljubavi, a ona se smeje i sprda – nastavio je Filip.

– Ja sam rekao koje je raspoloženje od Dalile, lepo sam pretpostavio – dodao je Dejan.

Nakon ovog Filipovog izlaganja, Dalila je počela da ruši sve pred sobom.

– Evo meni nije žao, raskinuo sam na takav način jer me ne poštuje. Žao mi je sebe, jer sam promenio sve svoje navike, trudim se i dajem sve od sebe za nekoga, a eto kako mi vraća. Evo preterao sam i raskrstio sam – dobacio je Car besno o Dalilinom slomu.

– Ne, gledati ovaj prizor je odvratan. Reakcija moja bi bila upropašćavanje samog sebe. Ako je ovo sreća, moja tuga je srećnija. Da li ću biti sam sa sobom, da li ću ovo gledati… Žao mi je jako. Nije da me ne zanima, ali usr*ala me je. Žao mi je da vidim. Sama je birala scene i uvrede. Ovo od mene nikad nije doživela, a za time je žudela, neka se nosi. Svako bira ono što hoće – rekao je Dejan na ivici suza o Dalilinom slomu.

Iako je trebalo da Dalila i Car spavaju zajedno u hotelu, s obzirom da je ona novi vođa u Zadruzi, a on njen omiljeni, Car je u ranim jutarnjim časovima napustio njihovo novo ljubavno gnezdo.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %