“DA UĐEM UNUTRA I NABIJEM NEKOME VILJUŠKU U OKO” Taki bijesan kao RIS priprijetio zadrugarima pa obećao SUOČAVANJE sa Carem!

0 0

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković, oglasio se i prokomentarisao svađu između Maje i Cara.

Naime, Taki je istakao da će se kad-tad suočiti.

– Moj otac, koji ima 83 godine, je u bolnici. Gleda rijaliti, odneo sam mu televizor. Kako se čovek od 83 godine oseća kada gleda da ga neko tamo nabija na onu stvar? Ja sam ga letos zvao da se vidimo, pa što nije smeo da se vidi sa mnom?! Ja jedva čekam da ga vidim. Mislite da će ovo tek-tako da se završi?! Kao Kristijan, za uvo i noga u d*pe. Je l’ treba da uđem u “Zadrugu”, da nabijem nekom viljušku u oko?! To bih ja uradio, ne samo Caru, imam ja tamo 20 dušmana! Ne pričam sa Zoricom, Miljanom Vračevićem, Lepim Mićom, Janjušem… Car je obično đubre koje mrzi Maju, to je dokazao! Može da se šepuri kad tu nije Kristijan Golubović, ja ga zovem da se vidimo, on sa mnom ne sme da se vidi – objasnio je Taki.

Taki je potom priznao da ne razume ponašanje svoje ćerke u rijalitiju.

– Maju bih samo pitao šta radi od svog života! Druži se sa mojim neprijateljima tamo. To što Neca kaže da je Car napravio krpu od nje, u pravu je, to je tačno. Što ona sebi to dozvoljava, ja stvarno ne znam. Napravio sam princezu od nje, a vidite kako mi vraća. Super je bila prva četiri meseca, a šta je sad? – priznao je Taki.

Kurir.rs/Pink.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %