CURE NOVI DETALJI HORORA U SRBIJI: Nakon masakra, suprugu povadila organe i stavila ih u šerpu…

0 0

Tereza Perić (46), koja je prije 15 dana nožem ubila svog četiri godine mlađeg muža Srđana, pa ga motornom testerom isjekla i onda kuhala, nalazi se i dalje u pritvoru zrenjaninskog zatvora, saznaje “Blic”. Kako se nezvanično saznaje, ona je nakon ubistva izvadila sve organe svom suprugu i stavila ih u šerpu.

Prema nezvaničnim informacijama do koje je ekipa „Blica“ došla, nakon hapšenja u noći 11. maja, Tereza je zbrinuta u urgentnom centru zrenjaninske bolnice. Nakon što policija koja je na lice mjesta izašla nije mogla da vjeruje šta je u kući u ulici Duška Trifkovića zatekla, slično se dogodilo i sa medicinskim osobljem koje je Terezu pregledalo.

„Ona je bila sva krvava i dezorijentisana. Videli smo i slike sa uviđaja, to je bilo prestrašno. Jedna tako mala žena uspela je da ne samo savlada muškarca, već i da mu povadi i da krene da kuva sve organe, jel možete to da zamislite? Bubrege, srce, polni organ… I da u posebnom loncu kuva jednu celu ljudsku nogu! Eto, ne mogu da verujem ni šta vam izgovaram“, kaže za „Blic“ medicinska radnica koja je željela da ostane anonimna.

O motivima ovog stravičnog zločina koji je potresao ne samo Zrenjanince već i cijelu regiju još uvijek se spekulira među komšijama i ljudima bliskim i pokojniku i osumnjičenoj.

Kuća u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin je i dalje zapečaćena odlukom policije. Komšije koje žive u blizini na svaku naznaku medija u ulici ulaze u svoje domove i zaključavaju se.

izvor: blic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %