CAR NE SMIJE DA KROČI U HRVATSKU: Duguje 60.000 €, sve krije od cure Maje, a JEDNO mu baš teško pada! BIJELU KUĆU ZAMIJENIO ZATVOROM

0 0

Filip Car ne sme da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 evra! Kako saznaje, momak iz Crikvenice je upravo zbog toga „pobegao” u rijaliti i to je prećutao svojoj novo devojci Maji Marinković.

– Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u „Zadrugu”! – priča izvor blizak rijaliti zvezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković.

Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u “Zadrugu 5” rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

– Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji… Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se – rekao je Car i objasnio o čemu je reč: “Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.

Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih verovatno neće videti još minimum deset meseci, koliko očekuje da će ostatiu “Zadruzi 5”.

Koliko god da mi je teško što ne vidam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovde kod mene kako bismo se videli. Čim sve prođe, uživaćemo!

izvor:kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %