Brutalni napadi SDA BOTOVA na Srđana Puhala. Sada je postao i rođak RATKA MLADIĆA!

0 0

Koliko je spremna ići Bošnjačka radikalna grupacija, i SDA botovi govori to da je nakon svoje objave u kojoj Srđan Puhalo nudi 10 000 km za dokaz da je u Sarajevu tokom rata ubijeno 1601 dijete radikalni terorista  Jasmin Mulahusić objavio post u kojem je Puhala nazvao rođakom Ratka Mladića. Nakon što je prvobitno bio četnički snajperista, pa onda čuvar logora pa donosioc pošte onima koji su odvođeni u logore sada je postao i rođak ratnog zločinca Mladića.

Mulahusić kojeg već istražuje i Europska policija Europol zbog prijetnji njegovih sljedbenika osobama o kojima je pisao ne preza ni od toga da izmisli i namontira objavu da je neko rođak ratnog zločinca Ratka Mladića.  Mulahusić vjerovatno nije svjestan da je on odgovoran pred zakonom i za prijetnje koje njegovi pratioci upute nekome te da za to može završiti i u zatvoru, a pošto je pod istragom Austrijskog odjela Europola sve je moguće.

Kada dirnete u nešto gdje je upetljana SDA i bošnjaci oni su spremni za to ubiti, slagati učiniti sve samo da se o tome ne priča, a nikada zapravo neće ponuditi dokaz da demantuju to o čemu se priča. Monstruozne kreacije koje je na svom portalu istraga.ba objavio SDA novinar Avdo Avdić koji je svoj dignitet davno stavio u ruke jedne stranke poslužile su Mulahusiću kao pogonsko gorivo za dodatne psihonacističke kreacije koje ovaj hapšeni terorirsta radi protiv svakoga ko nije u SDA.

Pogledajte u nastavku šta je to terorista Mulahusić koji ne smije više kročiti u BiH pisao o Srđanu Puhalu:

Nije ni veliko čudo što je BiH u rasulu jer je vode zli ljudi i zla stranka SDA.

Ne osvrćemo se na druge stranke i druge etničke skupine o kojima također ima štošta da se kaže nego se fokusiramo tačno na ovaj slučaj jer je u njemu prikazan sav apsurd i bolest bošnjačkog društva i etnosa.   Ne žele sebi zlo, žele da budu priznati kao žrtva, a od drugih prave žrtve samo jer je neko postavio pitanje koje mu garantuje USTAV BiH a to je sloboda govora.

Sloboda govora ne postoji kada se govori o SDA i bošnjacima ali postoji kada je oni koriste protiv drugih. U nedostatku argumenata i dokaza Bošnjaci i SDA se okreću najbrutalnijim i najradikalnijim metodama sličnim onima  koje se koriste u svijetu danas posebno u državama kao što je Sjeverna Koreja.

Autor; Redakcija.

Izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %