Brutalni napad SDA teroriste Jasmina Mulahusića na producenticu FACE TV-a Fatimu Šehović

0 0

Da je u BiH davno sve prešlo svaku granicu normalnosti pokazuje i napad SDA bota i teroriste Jasmina Mulahusića na producenticu FACE TV-a Fatimu Šehović.
Nakon što je Fatima u Centralnom dnevniku FACE TV-a u rubrici “Centralno grijanje” objavila karikaturu facebook stranice DNEVNA DOZA BAKIRA  koja redovno objavljuje karikature vezane za SDA uslijedio je brutalni napad SDA bota Jasmina Mulahusića.

Šehović je objavila karikaturu Milorada Dodika sa turbanom pored  Reisa Kavazovića  te rekla kako je Dodik ušao u SDA ne spominjući Islamsku zajednicu ili Islam. Isti naslov je bio i na stranici Dnevna doza Bakira.   Na tu objavu Mulahusić je iskontruisao facebook objavu putem koje stavlja metu na čelo producentici FACE TV-a.

Konstrukcija da je Šehovićka spomenula Islamsku zajednicu i Reisa je apsulutna laž, a i sama karikatura nije djelo FACE TV-a.

Količina mržnje prema FACE TV-u i Senadu Hadžifejzoviću koja dolazi od strane SDA i njihovih botova prelazi granice normalnog te pozivamo nadležene sigurnosne organe da hitno pokrenu međunarodnu potjernicu za hapšenje Mulahusića zbog ugrožavanja sigurnosti novinara.

Mulahusiću i SDA je Face televizija je trn u oku a vlasnik FACE TV Senad Hadžifejzović je od jednog heroja postao izdajnik jer se usudio da priča i objavljuje protiv SDA.

Ko smo mi da šta kažemo o nebeskoj stranci SDA koja je izdala sve što se može izdati ?  Mulahusić poziva i na obračun sa Feđom Hadžifejzovićem sinom osnivača FACE-TV pa se postavlja pitanje ko si ti Mulahusiću da bilo koga prozivaš i tražiš obračun?

BiHnews vam prenosi objavu teroriste Mulahusića a istu pogledajte u nastavku:

Da bude još gore njegova objava je zapalila njegove radikalne pratioce pa mnogi pozivaju na obračun sa Šehovićkom nakon izbora.

Kao nezavisni medij pružamo punu podršku FACE TV-u u borbi za pravdu i nadamo se da će policija ekspresno reagirati na prijetnje upućene producentici FACE TV-a Fatimi Šehović.

Stranka koja ima više afera nego PABLO ESKOBAR što možete pogledati OVDJE usudila se da dopusti svojim botovima stavljanje meta na čelo ženama, novinarima i svim ostalim neistomišljenicima. Zaista je vrijeme da se ovaj stranka pošalje u zaborav te da u BiH svane nova zora u kojoj će ljudi biti poštovani i cijenjeni bez obzira na vjeru, naciju, boju kože i njihovo opredjeljenje.

Pravda je spora ali dostižna
izvor: BiHnews.info

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %