BOSS: Sretna svima u svijetu Nova godina uz poruku – SLOBODA NARODIMA!

0 0
--

Proteklu godinu obilježilo je za civilizaciju nezapamćeno kršenje osnovnih ljudskih prava, Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima, Evropske konvencije o ljudskim pravima, ustava i zakona svih država svijeta od strane vlasti koja je pandemiju upotrijebila u svrhe manipulacije, ucjene i totalitarnog vladanja.

Danas nije dovoljno formalno poželjeti sretnu Novu godinu, jer se za sreću i slobodu svakoga od nas, u svakoj državi svijeta, moramo izboriti javnim građanskim otporom kršenju prava na slobodu misli, slobodu izražavanja, kretanja, rada i slobodu izbora liječenja, što uključuje pravo na slobodu izbora svakog pojedinca da li se vakcinisati ili ne protiv Covid-19, bez ucjena, pritisaka i prijetnji, posebno jer smo i pred virusom svi isti obzirom da je naučno nesporno da se vakcinisani mogu zaraziti i prenositi virus kao i nevakcinisani.

Proces obaranja VTP mjera (zloglasnih covid potvrda, pasoša, G mjera) u Bosni i Hercegovini dokaz je da se pružanjem otpora i adekvatnim pravnim i političkim djelovanjem može izboriti za ljudska prava, a što se prema uputama BOSS-a može i mora primijeniti u svim državama svijeta.

Iz slobodne Bosne i Hercegovine svim građanima i narodima svijeta upućujem poziv na jedinstvo u otporu protiv totalitarizama sa novogodišnjom porukom – da sve vlasti u svijetu možemo natjerati da prestanu sa prisilnom vakcinacijom i kršenjem međunarodnih i ustavom svake države zagarantovanih osnovnih ljudskih prava. Mora odmah prestati državno-policijska represija, moraju prestati prijetnje građanima, segregacija i ponižavanje – u suprotnom totalitarna vlast svake države mora pasti!

Sloboda narodima! – istakao je u novogodišnjoj poruci svim građanima svijeta advokat Mirnes Ajanović, predsjednik BOSS – Bosanske stranke.

31. 12. 2021. Press BOSS-a, Muamer Dedić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %