BOSIĆ OTKRIO FRAPANTNE PODATKE: “Neuropsihijatar je prije par godina dao svoj nalaz, Dodik ima takvih PSIHIČKIH PROBLEMA da ne bi mogao…” (VIDEO)

0 0

“Mislim da se to debelo graniči sa normalnošću i da tu mogu stajati neki drugi problemi iza toga. Ja moram da kažem da sam se sjetio suđenja sa Dodikom prije par godina, kada je neuropsihijatar dao svoj nalaz koji je veoma kritičan po Dodika, sa ozbiljnim poremećajima”, kazao je Bosić.

Umjesto da bude uzor zbog pozicije na kojoj se nalazi, Milorad Dodik iznova pokazuje da ne bi trebao da obavlja nijednu javnu funkciju, izjavio je za BN TV bivši predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

“Javne ličnosti pogotovo političari na najvišim funkcijama svakako daju uzor drugim ljudima u načinu ponašanja i ovo što Dodik radi već duže vrijeme ima odjek i u široj javnosti i u moralu građana, a i načinu ophođenja, svojevrsnoj agresiji u komunikaciji”, kaže Bosić.

Ovo sada što je Dodik uradio u Predsjedništvu zaista prevazilazi sve norme i standarde uopšte ophođenja i vršenja bilo kakvih političkih funkcija, a kamoli onih najviših, jasan je Bosić.

“Mislim da se to debelo graniči sa normalnošću i da tu mogu stajati neki drugi problemi iza toga. Ja moram da kažem da sam se sjetio suđenja sa Dodikom prije par godina, kada je neuropsihijatar dao svoj nalaz koji je veoma kritičan po Dodika, sa ozbiljnim poremećajima.

Ja sam tada mislio da se radi o nečemu što treba da obezbijedi Dodiku neku naknadu, ali sada mi se čini da je čovjek dao pravi iskaz. U skladu sa tim, Dodik ima takvih psihičkih problema da ne bi mogao dobiti ni dozvolu za nošenje oružja, a ne da vodi čitav narod ili državu”, ističe Bosić.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %