Bisera Turković građane BiH nazvala razmaženim, a ona u kupovinu ide službenim automobilima, tjelohranitelji joj nose kese

0 0

Dobro misli Turkovićka, ako misli na sebe i petofamilijarnu kastu na čijem čelu je fildžan političar Bakir Izetbegović s ambicijama stvaranja fildžanistana

“Moralna Godzila”, kako je danas Dragan Bursać cinično nazvao SDA-ovu ministricu vanjskih poslova Biseru Turković, u intervjuu za Hayat televiziju imala je nekoliko novih bisera.

Niko ne treba da bude umoran od toga. Niko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj koji ima toplinu u domu, svjetlo, koji ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi – ocijenila je ministrica Turković.

Dobro misli Turkovićka, ako misli na sebe i petofamilijarnu kastu na čijem čelu je fildžan političar Bakir Izetbegović s ambicijama stvaranja fildžanistana.

Jer 13. aprila 2021. godine u vrijeme ramazana, Biseru Turković snimio je novinar Emir Zatega kako u kupovinu ide službenim automobilima i kako joj tjelohranitelji nose kese. Šta je to drugo, nego razmaženost? Ali uslijedilo je objašnjenje koje je ražestilo javnost.

– Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze. Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana – saopćila je tada Turkovićka.

izvor: avaz.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %