Bill Gates kaže da će odrasli stariji od 50 godina vjerojatno morati primati pojačivače COVID-a svakih 6 mjeseci, dok ne dobijemo bolja cjepiva

0 0
--

Zašto Microsoftov milijarder Bill Gates daje medicinske savjete na nacionalnoj televiziji?
Bill Gates ovog se vikenda pojavio na CNN-u i rekao publici Andersona Coopera da će ljudi stariji od 50 godina vjerojatno morati dobivati pojačivače Covida svakih 6 mjeseci dok ne dobijemo bolje cjepivo.

“Za osobe starije od 50 ili 60 godina vjerojatno će morati uzimati pojačivače svakih 6 mjeseci dok ne dobijemo još bolja cjepiva”, rekao je Bill Gates.

Anderson Cooper postavio je Billu Gatesu naknadno pitanje o liječenju Covida kao da je intervjuirao medicinskog stručnjaka.

“Pokušavam sam shvatiti ovo, pretpostavljam da znaš odgovor na ovo pa ću te samo pitati, kada ćeš se opet ohrabriti?” Anderson Cooper upitao je Billa Gatesa.

Zašto Anderson Cooper ne pita vlastitog liječnika kada bi trebao dobiti još jednu dopunsku injekciju?

Bill Gates je na pitanje odgovorio kao da je liječnik: “Bit će sigurno svakih šest mjeseci, čak bi to mogli skratiti za osobe starije od 60 ili 70 godina, tako da smo u tijeku za cijepljenje kako bismo ostali apsolutno sigurni.”

Autor: Cristina Laila

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %