Bila je model i supruga slavnog glumca: Danas je beskućnica, a hranu traži po kontejnerima

0 0

Loni Willison i Jeremy Jackson bili su u braku od 2012. do 2014., a njihov je brak završio nakon brojnih svađa.

Nekad je radila kao manekenka i uživala u luksuznom životu, no Loni Willison (37), bivša supruga zvijezde “Baywatcha” Jeremyja Jacksona (40), sad je beskućnica i jede hranu iz kontejnera.

Loni je nestala prije dvije godine, a sada se pojavila na ulicama Los Angelesa i jedva je prepoznatljiva. Izgleda puno starije i teško je pogoditi da je riječ o ženi od 37 godina.

Willison je viđena kako hoda po četvrtima Los Angelesa s kolicima koja su puna odjeće, torbi te se na njima nalazio i jastuk. U ustima je imala cigaretu, a njezina nekad duga plava kosa sada je kratka i prošarana ružičastim pramenovima.

Loni je na sebi imala nekoliko slojeva odjeće, a gornja je bila karirana košulja uz koju je nosila tajice. Kopala je po kontejnerima i jela hranu koju je pronašla.

Inače, bivša manekenka od 2012. do 2014. bila je u braku s Jeremyjem, a onda je 2018. nestala kada su ju njezini prijatelji pokušali nagovoriti da ode u kliniku za odvikavanje da riješi svoje mentalne probleme i ovisnost o kristalnom methu. Njen brak je propao nakon niza svađa pod utjecajem alkohola.

Nisam razgovarala s Jeremyjem. Ne želim razgovarati sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi iko pomogne. Mogu se sama snaći. Imam sve što mi treba ovdje. Niko ne mari stvarno za mene i ne želim ih vidjeti, oni ne žele mene vidjeti”, rekla je Loni za The Sun.

“Nemam mobitel. Imam hranu i mjesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu dućana. Puno je toga ovdje”, istaknula je.

Willison je radila kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu, a onda je 2016. doživjela živčani slom te dobila otkaz, a potom izgubila svoj dom. Kada su strani mediji razgovarali s njom 2018., Loni je rekla da se nije tuširala više od godinu dana i da želi biti što prljavija da izbjegne napade na ulici.

Njezin bivši muž Jeremy bavi se fitnessom i radi kao osobni trener, a usto je i u odnosima s javnošću. Nije se puno promijenio od dana slave zbog “Baywatcha”.

izvor: radiosarajevo

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
75 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
25 %
Surprise
Surprise
0 %