BiH u raljama radikalizma: Bakirov terorista Jasmin Mulahusić javno targetuje osobe i stavlja im mete na čelo

0 0

Odavno je BiH postala radikalno leglo SDA stranke i njihovih plaćenih botova. To dokazuje i radikalno terorističko djelovanje Bakirovog prijatelja i plaćenika Jasmina Mulahusića koji preko svog sajta www.mulahusićjasmin.com targetuje novinare i sve druge osobe koje su išta negativno izjavile o SDA ili Bakiru Izetbegoviću.

Također možemo vidjeti da je na web sajtu istog aktivna i google adsense monetizacija pa možemo ustvrditi da se i terorista Mulahusić počeo hvatati za slamku kada su u pitanju finansije pa koristi legalne Google kanale da zaradi, a pri tome kršeći osnovna Google pravila targetirajući novinare i druge osobe.

Targetiranje osoba kao što je proslavljeni novinar Slobodan Vasković koji je otvoreno protiv režima u RS-u samo pomaže režimu u RS-u da opstane. Targetiranje i nazivanje radnika koji su 2014 godine na ulicama tražili svoja prava plaćenicima i rušiocima države iako su protesti bili legalno odobreni i za šta postoje sve pisane dozvole pokazuje samo na šta je spreman ovaj čovjek za novac.

Njegovo djelovanje više nema dodira sa novinarstvom i objektivnim izvještavanjem jer na njegovom sajtu vidimo da svaki članak pisan o SDA je članak podrške istoj i kriminalnoj hobotnici koja je vodi dok su svi ostali novinari i medijske ličnoisti izvrnute ruglu i progonu.

Dokle ide opsesivna bolest ovog poznatog teroriste pokazuju i njegovi članci i pisanja protiv Muriza Memića čovjeka kojem je u Sarajevu od strane režima kojim je vladala SDA ubijeno dijete.

Nazivajući to saobraćajnom nesrećom iako je dokazana da nije ovaj čovjek se svrstava na stranu ubica i kriminalaca.

Opasnost koju ova osoba predstavlja po građane BiH možemo staviti u rang predratnih djelovanja Radovana Karadžića i Slobodana Miloševića koji su također preko svojih medija targetirali intelektualce i novinare širom SFRJ.   Pozivamo medije pogotovo članove google Monetizacije da urade prijavu u google Adsense protiv web sajta koji predstavlja i vodi terorista Mulahusić i tako mu makar finansijski uskrate djelovanje jer njegovo djelovanje je protivno osnovnim načelima i pravilima Google grupacije.

Ostalo je na tužilaštvu BiH i novinarima koji su targetirani da putem međunarodne pravne pomoći i policijskih organa šalju krivične prijave protiv ovog hapšenog teroriste i tako konačno učine da vlada i policija Luxemburga sankcionišu ovog korisnika Socijalne pomoći Luksemburške države. Niko od bliže familije Mulahusića koji žive u istom kućanstvu ne radi a svi se hrane i koriste usluge tako da možemo sa opravdanom sumnom i zaključiti da su Mulahusić i njegovi ukućani korisnici socijalne pomoći i da žive na grbači Luxemburške države.

 

Izvor: BiHnews.info   A.S

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %