BiH na nogama: PROCURIO tajni dogovor između Bakira i Dodika! Dodik treba da sruši osmorku i da…

0 0
--

U javnost je procurio tajni dogovor između Izetbegovića i Dodika u kojem se nalaze šokantna saznanja o suradnji ova 2 BiH političara.

Naime Izetbegović je sa Dodikom dogovorio rušenje Osmorke i vraćanje SDA u vlast, a za uzvrat će Dodiku dati aerodrom Trebinje, Buk bijelu te zakon o imovini i zemljištu.

To znači da će Izetbegović dopustiti Dodiku da državnu imovinu uknjiži na entitet i tako defaktno podijeli BiH te ozvaniči sve što je naumio.

Izetbegović je ovim pljunuo na sve žrtve i stradanja te za svoj interes dopustio da i genocid nad Bošnjacima postane bezvrijedan.

Po ko zna koji put Izetbegović prodaje i izadje BiH za dio vlasti.

Ovaj dogovor je napravljen tajno a posljedice istog se već vide. Prije par dana Dodik je o Izetbegoviću pričao sve najgore dok je sada ta priča utihnula i Dodik sve više kritikuje odnos sa osmorkom.

Zašti Izetbegović radi ovo? Radi zato što želi da zaštiti kriminal svoje stranje, malverzacije i sve ostalo negativno što je njegova stranka uradila a što se može otkriti ako osmorka preuzme sve poluge vlasti u BiH. Također će doći do gubitka velikih kompanija, firmi i drugih izvora finansija koje Izetbegović i SDA sebi ne mogu da dopuste.

I zaista izdaja je sve ono što SDA poznaje.

 

izvor: BiHNEWS.info

 

 

 

 

Članak je satiričnog karaktera iako posjeduje dijelove i forme koje su se zaista desile kao što je Dodikovo kritikovanje osmorke i aludiranje na davanje svih poluga vlasti Dodiku koje mu je Izetbegović već prije dao prepuštajući mu 4 člana.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %