BiH / Dvije “dame” iz Austrije napale djevojku u automobilu: Udarale po prozoru, a ona ih snimala mobitelom

0 0

Kako tvrdi svjedok nemilog događaja, sve se desilo u toku današnjeg dana u popodnevnim satima oko 16h kada su dvije “dame”, iz do sada nepoznatih razloga, vidno iznervirane odlučile pravdu uzeti u svoje ruke i napasti djevojku u putničkim vozilom. Prvo su verbalno nasrnule na djevojku, a onda su se i fizički iživljavali nad njenim vozilom.

Kao što možemo vidjeti, navedene dame upravljaju putničkim vozilom marke VW 5 austrijskih tablica, pokrajine Beč.

Uplašena djevojka je sve snimila telefonom, te pozvala policijske službenice PS Orašje kako bi prijavila incident. Nakon što im je objasnima šta se desilo, policijski službenik je kratko odgovorio kako oni ne mogu ništa učiniti po ovom pitanju jer navedene “dame” imaju strane tablice na vozilu” – tvrdi svjedok nemilog događaja

“Djevojka se normalno uključivala u saobraćaj a sivi golf je vozio sigurno preko 120km/h od granice prema Orašju. Nakon što se uključila na cestu, dame su prvo počele blicati, pa je pretekli preko pune linije kako bi je zaustavili i izvukli iz automobila. Ne smijem ni pomisliti šta bi se desilo da su je izvukli iz automobila. Izgleda da u ovoj zemlji sve što trebaš su strane table i vozi kao u GTA igrici” . izjavljeno je, prenosi CH.

Pogledajte video incidenta.

 

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %