Bakirov BOT Mulahusić brutalno izvrijeđao državnog tužioca BiH Olega Čavku te mu zaprijetio sudskim procesom i zatvorom

0 0

Glavni SDA internet propagandista Jasmin Mulahusić oglasio se na svom facebook profilu Jasmin Mulahusić Spielberg nakon što mu je Luksemburška policija po nalogu BiH tužilaštva danas pretresla stan i firmu koja kako saznajemo nema nikakvog prometa.

Nakon što je ovaj pretres završen po međunarodnom sporazumu između BiH i Luksemburga Mulahusić je objavio video zapis u kojem prijeti državnom tužiocu BiH Olegu Čavki krivičnim prijavama i zatvorskom kaznom.  Između ostalog Čavku je nazvao i kriminalcem koji krade oduzete mobilne telefone te mu je poručio da će uskoro završiti svoju karijeru.

U video je također spomenuo i tužioca Dubravka Čamparu.

Kako BiHnwes saznaje danas je u stranci SDA cijeli dan vladala opšta panika zbog informacija do kojih bi tužilaštvo BiH moglo doći nakon izuzimanja tehničke opreme od Mulahusića te pretresa njegovog doma.

Mulahusić je nezaposlen i niko od njegove bliže rodbine nije zaposlen a firma koju navodno ima nema nikakvih prihoda pa se mnogi pitaju od čega živi ovaj internet huškač?

Da li pored socijalne pomoći dobija i novac iz BiH tajnim putevima i putem ličnih sastanaka sa SDA zvaničnicima održanim u BiH i Luksemburgu?

Kako će dalje da se odvija ovaj slučaj ostaje da se vidi jer se istraga nastavlja a nije isključeno da če prilikom narednog dolaska u BiH Mulahusić ponovo biti lišen slobode i ovaj put zadržan u pritvoru jer je nastavio sa propagandom nakon što mu nije dodijeljena mjera pritvora. On je nastavio stavljati mete na čelo novinarima i zvaničnicima u BiH.

Jasmin bi preko suda gonio državnog tužioca a živi na socijali? Ko bi onda finansirao cijeli proces?

Prijetnju upućenu Olegu Čavki pogledajte u nastavku:

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %