Bakir odlučio da od sada ispod pidžame nosi “pancirku”. Strah ga da ga Sebija ne napadne u vili na poljinama!

0 0

Bakir Izetbegović odlučio je da od sada ispod pidžame nosi pancirku. Kako BiHNEWS saznaje Bakir  je rekao svojim prijateljima da se on više ne osjeća sigurno kada spava pored Sebije u kući na poljinama.

Kako je rekao za SDA medij “STAV” već mjesecima ima neke strahove od Sebije jer je tokom noći hvataju razni prenosi.  Postoji mogućnost da ga Seka fizički napadne pa je bolje kada nosi pancirku jer će se onda seka prilikom napada povrijediti,  a on će se spasiti njenih pogubnih misli.

Postoji mogućnost i da ga napadne futrolom u kojoj je dobila diplomu, a ta je futrola teška i debela pa bi mu mogla nanijeti ozbiljne povrede.  Ona diplomu cijelo vrijeme drži pored svog dijela kreveta što je još jedan razlog za uzbunu.

Kako je na kraju dodao još jedan razlog zašto se odlučio da nosi pancir prsluk je taj da prilikom svakog odlaska iz grada na Poljine ljudi ga gledaju čudno, a neki mu čak psuju i majku iako on ne zna uzrok toga.

I to je glavni razlog zašto nosi prsluk kada spava, a vjerovatno će ga nositi svakodnevno ispod odijela da ga neko ne bi napao vilama ili grabljama kada je u službenim posjetama raznim zabitima u BiH kako kaže Bakir!

 

izvor: bihnews.info

 

 

Članak je satiričnog karaktera .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %