BAKIR Izetbegović pokreće LIGU PRAVEDNIKA: Članovi će biti “pošteni i pravedni” političari koji rade za narod!

0 0

Prema informacijama do kojih je BiHnews došao Bakir Izetbegović je odlučio da pokrene ligu pravednika nakon što nije pokleknuo u Neumu i još jednom izdao državu kao što je to uradio sa revizijom tužbe za genocid.

Nakon što je zamal popustio Izetbegović je odlučio da u ovu LIGU PRAVEDNIKA skupi sve poštene političare i domoljube kako kaže da bi skupa odbranili BiH i zaštitili se od SNSD-a i HDZ-a iako je njegova stranka u koaliciji sa ove dvije nabrojane. Na čelu ove lige će postaviti kako kaže najboljeg premijera u zadnjih 20 godina Fadila Dilfu Novalića a za njegovog savjetnika Asima Sarajlića jer su njih dvojica tandem bez premca.

On se nada da će mu se u ovoj ligi priključiti i druge patriote kao što su Željko Komšić njegov dugogodišnji koalicioni partner, Fahrudin Radončić isto dugogodišnji partner i neke stranke opozicije. Naglasio je da će se u budžetu Federacije osnovati posebna stavka za LIGU pravednika sa od oko 100 miliona km jer ljudi koji se tome posvete moraju primati i neku naknadu za to jer niko ne radi džaba.

Nada se da će ova LIGA odbraniti BiH kao što je SDA odbranila u ratu rekao je Bakir Izetbegović.

Izvor: BiHnews

Članak je satiričnog karaktera!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %