Bakir glasnogovornik Sebije: Brutalno izvrijeđao ugledne ljekare!

0 0

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović, inače suprug direktorice KCUS-a Sebije Izetbegovića za koju se sumnja da je nelegalno stekla zvanje magistra na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, nedavno je na N1 televiziji ponovo izvrijeđao ugledne bosanskohercegovačko ljekare.

Bolesna potreba Bakira Izetbegovića da ljekare koje je njegova supruga, upitne akademske stručnosti, otjerala s KCUS-a, možda je upravo uzrokovana činjenicom da ti ljekari imaju sve ono što se dr. Sebija Izetbegovića osporava – stručnost, znanje, ime i validne fakultetske diplome.

Više od polovine ljekara koje je otjerala Sebija Izetbegović s KCUS-a zauvijek je napustilo Bosnu i Hercegovinu i radi dobro plaćene poslove u inostranstvu. To nije gubitak samo KCUS-a već i cijele države Bosne i Hercegovine jer bolesni narod neko mora liječiti.

Bakir Izetbegović vrijeđanjem i omalovažavanjem uglednih ljekara, koje naziva neradnicima, lopovima i ljenčinama, samo produžava zločin svoje supruge jer supruga je za Bakira Izetbegovića iznad svega. Sebija je u pravu, a ne stotine ljekara. Kadrovske evidencije lažu, Sebija govori istinu. Iz indeksa misteriozno su nestali pečati, Sebija je magistrica.

Intelektualna šteta koja je nastala po Bosnu i Hercegovinu odlaskom ljekara, koji su bukvalno protjerani iz BiH pod terorom Sebije Izetbegović i SDA, je nemjerljiva i vjerovatno nedoknadiva. To Bakira Izetbegovića posebno ne dotiče jer supruga i stranka uvijek su bili ispred države.

Izetbegovići se svakako ne liječe u BiH.

(PRESS)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %