Baka iz Srbije postala viralni hit: “Ako Vučić izgubi ja ću da crknem i gotova je Jugoslavija” VIDEO

0 0

Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čovjeka kao moje dijete.

Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko voljela. Sve mi je teško ako izgubi”, riječi su penzionerke čiji se snimak širi društvenim mrežama.

Ona tokom snimka navodi da nikad do sada Srbija nije imala „ovakvog predsjednika“, te kao njegove glavne kvalitete iznosi to što „daje eure“ i „daje paketiće“. Baka dalje tvrdi da ga „voli kao svoje dijete“.

Pričajući o mogućnosti da SNS izgubi izbore naredne godine, penzionerka upozorava da će da „crkne“. „Crno dijete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsjednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čovjeka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 eura, pa dao paketić“, kaže ova baka na videu.

Gledjaući u kameru, ova penzionerka govori svom sinu (ili unuku), koji je video zabilježio, da Vučića voli podjednako kao i njega. „Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čovjeka kao moje dijete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko voljela. Sve mi je teško ako izgubi“, rekla je ona.

IZVOR: tuzlanski.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %