BAHATI AMERIKANAC MALTRETIRAO SVE REDOM, A ONDA GA JE BOSANAC ‘NAUČIO PAMETI’

0 0

Naime, muškarac imena Idriz Redžović priskrbio si je epitet ‘‘heroja‘‘ zbog svog djela kojim je spriječio nasilnog muškarca u pokušaju krađe.

Lopov je u jednoj samoposlužnoj trgovini pokušao otuđiti namirnice i napustiti trgovinu bez da ih plati. Jedan od službenika te trgovine pokušao ga je zaustaviti, ali pritom je fizički napadnut. Srećom, Redžović se našao na mjestu događaja i lakoćom je neutralizirao napadača.

Idriz Redžović inače je instruktor brazilskog jiu-jitsua. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, ali je odrastao i živi u Chicagu. Nositelj je crnog BJJ pojasa i nije imao problema sa savladavanjem muškarca koji je pokušao opljačkati trgovinu.

Osjećao sam da je moja ljudska dužnost pomoći drugoj osobi koja je u opasnosti. Moglo je završiti na dva načina. Zaposlenik ga je također mogao srušiti i prebiti – rekao je Redžović kojemu su BJJ vještine pomogle da zadrži muškarca sve do dolaska policije, a da ga pritom ne ozlijedi. Christopher Cruz ime je 30-godišnjaka koji je netom poslije priveden, a Redžović se nada kako će spomenuti muškarac izvući nekakvu pouku iz svega toga.
Ako vidi sve ovo, možda mu to bude poziv na radikalne promjene u životu – dodao je Idriz.
Redžović je u videu objasnio kako je Cruz napao zaposlenika i da je nakon toga morao uskočiti. Nadzorne kamere potvrđuju njegove navode i što se može reći, osim čestitati Idrizu na sjajno obavljenom poslu prilikom kojeg nitko nije nepotrebno nastradao.

U nešto duljoj snimci koja traje 15 minuta i koju je Redžović objavio na svome Instagram profilu, može se čuti kompletan razgovor koji je Idriz obavio s pljačkašem.

Moj otac je preminuo dok sam bio malo dijete. I ja sam imao teško djetinjstvo, ali nisam tražio izlike – jedna je od Idrizovih lekcija za ovog muškarca.

izvor: press

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %