Austrijski medij iznio šokantne detalje o monstrumu koji je ubio troje djece: “Vodio je dvostruki život”

0 0

Porodični čovjek iz Austrije okrutno je ubio svoje troje djece u Zagrebu, pišu austrijski mediji o monstruoznom ubistvu koje se preksinoć dogodilo u zagrebačkim Mlinovima, te navode kako sve više i više detalja o životu ubice izlazi na vidjelo.

Bečanin blizak 56-godišnjaku iznio je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu. Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsjednut idejom da nije njihov biološki otac, piše austrijski tabloid Heute.

Objava na Facebooku
U objavi koju je prije jezivog zločina ostavio na svom Facebooku, Austrijanac se žalio kako mu njegova braća iz masonske lože nisu htjeli pomoći u poslu te je iznio svoje brige o financijama.

– Bio je na dnu, nije imao novaca – kazao je izvor o Haraldu koji je, prema njegovim navodima, bio u velikim problemima.

U masonskim krugovima su zbog Kopitzove optužbe u nevjerici. Portparol Svjetske masonske organizacije objavio je kako nije Kopitza poznavao lično i kako ga ne može identificirati kao jednog od braće.

– Ne znam što je očekivao i zašto se uopće pridružio masonima, ako uopće je. Masoni se međusobno pomažu samo legalno. S druge strane, ništa ne opravdava ubistvo, to ne odgovara masonskoj filozofiji. Masoni se ograđuju od počinitelja.

Kopitz je navodno vodio užurban život mimo svog života u Zagrebu. Prema izvoru austrijskog Hautea, 56-godišnjak je često u Beču posjećivao „crvenu četvrt“ i konzumirao drogu.

Omaložavao svoju porodicu
Njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio kao da je u depresiji. Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da sedmogodišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

– U protekle dvije godine konstantno je omalovažavao svoju porodicu – kazao je njegov prijatelj za Heute.

Ubica se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Sestre milosrdnice pod policijskim nadzorom i u dobrom je stanju. Policija istražuje je li bio pod utjecajem psihofarmaka u trenutku mučnog zločina.

izvor: avaz.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %