Arnold Schwarzenegger prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar

0 0

Lokalna policija je saopćila da je na križanju u Brentwoodu došlo do sudara četiri vozila u petak u poslijepodnevnim satima te da je jedna osoba povrijeđena.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se SUV vozilo koje je naletjelo na najmanje dva druga vozila, a u kadru je vidljiv i Schwarzenegger kako stoji u blizini. Njegov je glasnogovornik potvrdio da je Schwarzenegger bio za volanom SUV-a u trenutku nesreće.

Zasad niko nije priveden, a u policiji navode i da niko od učesnika nije bio pod utjecajem droge ili alkohola. Jedna osoba je prevezena u bolnicu, saopćila je policija, no smatra se da povrede nisu opasne po život, prenosi BBC.

Prema policijskom izvještaju do kojeg je došao CBS, vozač SUV-a bio je blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, no SUV je prošao kroz crveno i skrenuo ulijevo, nakon čega je Prius podletio pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porsche.

Schwarzeneggerov glasnogovornik kaže da glumac nije povrijeđen te da je na mjestu događaja razgovarao s pripadnicima hitnih službi te sa povrijeđenom osobom.

Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće, prenosi Jutarnji list.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %