ANĐELO UGLEDAO TEODORU DŽEHVEROVIĆ U ZADRUZI I ZAJECAO NA SAV GLAS: Ranković izletio iz BIJele kuće, priznao da je nije PREBOLIO!

0 0

Nakon što je pušten klip gde se Teodora Džehverović svađa sa MC Aleks, odmah, nakon što je ugledao, Anđelo Ranković se setio nje i zaplakao na sav glas i odmah zatim plakajući napustio Belu kuću.

– Ovo je dokaz da je Teodora bila ljubomorna na MC Aleks – rekao je voditelj.

– Anđelo, šta ti je teško palo? Verujem da će ti biti lakše da izbaciš sve iz sebe – pitao je voditelj Rankovića.

– Nemam šta da kažem. Tu devojku nikada neću preboleti… Sve što smo prošli ovde, nikada – jecao je maneken.

– Koliko ti je bilo lepo – pitao je voditelj.

– Ne želim da je uplićem, svako ima svoj život i … – nastavio je da jeca Ranković.

– Kada bih krenuo da pričam, pričao bih pet dana… Prošle godine kada sam ustao, sve me vratilo, nisam znao gde bijem, svaki ćošak ovde me podseća na nju. Šta da pričam – nastavio je da jeca Anđelo.

– Mi smo uvek pričali i šalili se, to su stvari o kojima je trebalo pričati, oni su se čuli i nakon raskida… – pričao je Đedović.

Da li si ikad oprostio majci što nije dozvolila vezu sa Teodorom? – upitao je Darko.

– Nikada mi niije branila, samo mi je rekla da nisam toliko srećan koliko bi trebalo da budem. Ja nikada nisam dobio zabranu. Kada smo krili od celog sveta, moji su znali da smo zajedno – plako je Anđelo i rekao ovo.

– Je l’ je kriviš? – upitao je Darko.

– Ne, majka je uvek za sve u pravu. Nikada je ne bih krivio, bio sam ljut i besan ali je nikada nisam krivio, niti ću je kriviti. Bila je u pravu da to neće trajati. Neka bude to, to je dovoljno – izjavio je Anđelo.

– Koliko je teško pomiriti se sa tom činjenicom? – upitao je Darko.

– Ja mogu sada da odem na poligraf, nisam poljubio drugu devojku. To što sam ovde spomenuo da mi se neko dopao, nije ni deo nečeg takvog. Ovo je običan snimak koji nema veze sa mnom. Sve me pogađa, sve mi se skuplja, ja bežim od ovakvih snimaka i svega. Možda zna samo par osoba zna koliko sam se borio za sve to – rekoa je Anđelo kroz suze.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %