ANĐELA POTPUNO IZGUBILA DOSTOJANSTVO: Pristaje i na trojku sa Zvezdanom i Majom samo da ga vrati! Slavnić u Š0KU! NAJVEĆE PONIŽENJE

0 0

Anđela Đuričić potpuno je izgubila dostojanstvo zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem. Sada ga, nakon prevare, moli da bude u paralelnoj vezi s njom i Majom Marinković.

– Znam da si želeo da budeš s Majom, pa nisam ja luda, videla sam kako je gledaš, ali znam da mene voliš. Obećao si mi dete, sve sam ostavila zbog tebe. Porodica me se odrekla – govorila je Anđela i nastavljala: “Neću te pustiti tako lako. Uradiće sve da te vratim.”

– Devojko, tebi treba pomoć. Mlada si, možeš da imaš koga hoćeš, šta si se zalepila za mene. I meni nemoj da pretiš. Neke stvari što si rekla kad si me videla u krevetu s Majom su bile jako bezobrazne. Ne možeš mi ništa i ne približavaj mi se – odgovorio je Zvezdan.

– Je l’ ti znaš koliko ja tebe volim i šta sam sve uradila da budem sa tobom. Postala sam ljubavnica, imala sam intimne odnose gde god si hteo, šta još hoćeš da uradim da ti dokažem da si mi najbitniji. Maja nije za tebe. Ona je za dan-dva. Ja te čekam, neću Maji dati tebe, ima da vam dođem u krevet – šokirala je Anđela odgovorom.

– Mala, pa ti bi to. Znam koliko si perverzna, znam šta si mi sve radila – izjavio je Slavnić.

– Ti se zezaš sa mnom, a meni nije do života. Da li znaš koliko sam luda da bih pristala i na to, samo da budemo zajedno. Tada bi shvatio da te ja volim, a da je ona samo trenutna afera.

– Ozbiljno si bolesna. Nemoj da mi se zgadiš. Počela si da lupetaš. Hoćeš trojku sa Majom i sa mnom. Više ne znaš šta pričaš, samo se zakopavaš – rekao je Zvezdan, koji nije mogao da dođe sebi od šoka zbog Anđelinog predloga.

Nisam dobro psihički. Sad, kada te gledam, gadiš mi se i mrzim te najviše na svetu. Kad te ne vidim, fališ mi i sve bih uradila da opet bude kao pre. Ja neću smeti na ulicu, nemam gde da odem. Nemam ni kuću više. Sve sam izgubila zbog tebe.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić prevario je suprugu Anu Ćurčić u “Zadruzi” sa Anđelom Đuričić koja je 22 godine mlađa od njega. Međutim, sada je prevario i ljubavnicu sa starletom Majom Marinković.

Kurir.rs/Republika

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %