Anđela je omražena, ne smije da prođe kroz Herceg Novi: Đuričićevu nakon skandala u rijalitiju mještani očima ne mogu da vide!

0 0

Crnogorska starleta Anđela Đuričić tokom boravka u Zadruzi 6 rasturila je Zvezdanu Slavniću vanbračnu zajednicu sa Anom Ćurčić, zbog čega je dobila veliku osudu naroda, ali i njenih sugrađana.

Dosta se spekulisalo da li je Anđela poželjna u Herceg Novom, budući da joj porodica tu živi, a bivša zadrugarka Sofija Una Manić ostala je šokirana kada je čula kakvo mišljenje mještani iz starletinog mjesta imaju o njoj.

Naime, Sofija je iznijela tvrdnje da Anđela nije poželjna u Herceg Novom, te da ne smije da kroči bilo gdje, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

– Anđela, bukvalno je omražena, gdje god da sam se pojavila u bilo kom kafiću, restoranu, salonu, baš je ne vole. Gdje god da sam prošla ovuda, ne smije da prođe ovdje, kroz Herceg Novi – izjavila je Sofija Una.

Podsjetimo, Anđela Đuričić prijavila je nedavno svog 23 godine starijeg bivšeg dečka Zvezdana Slavnića za nasilje, a on je sada kako prenose mediji dobio zabranu prilaska.

Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnijela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Anđela je otišla u Crnu Goru kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpjela tokom veze sa Zvezdanom nakon što su oboje diskvalifikovani iz “Zadruge 6”.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %