ALARM ZA CIJELU BiH: Pogledajte postove Bakirovih plaćenika po Facebooku: Mulahusić proziva Memića da mu sin nije ubijen!

0 0

Dokle ide bolest pripadnika radikalne SDA stranke potvrđuje još jedan post glavnog SDA internet ratnika Jasmina Mulahusića iz Luxemburga, u kojem piše kako sin Muriza Memića nije ubijen, iako je Vrhovni Sud BiH definitivno ukinuo saobraćajnu nesreću kao uzrok.

Znači da pripadnici SDA ne poštuju sudske odluke pa tako oca koji je izgubio sina nazivaju izdajnikom i rušiocem BiH pozivajući ga da otkrije imena ubica Dženana.
Oni znaju da kada bi Muriz otkrio imena da bi te iste osobe uradile sve da prikriju već prikrivene dokaze o ubistvu te da učine sve da se zaštite.

Zato se ovih dana i vodi hajka na Muriza da otkrije imena ubica nebi li time pomogao istima.

Muriz je pametan čovjek koji radi po zakonu i ne pada na fore Mulahusića kojem je zabranjen ulaz u BiH pa jedino šta može je da plače i huška preko interneta.

Sljedbenici Mulahusića nazivaju Memića raznim imenima i predstavljaju razne konstrukcije šta bi se trebalo sa Murizom desiti.

Ovakva bolesna ideologija može dovesti do toga da život Muriza i njegove porodice bude ugrožen jer ljudi sa niskim stepenom iQ će reagirati na postove ovih radikalnih selefija iz SDA te možda pokušati nanijeti zlo Murizu.

Dokle idu bolesne konstrukcije SDA BOTOVA POGLEDAJTE U NASTAVKU:

 

Pročitajte i ovo: Užasni komentari SDA sljedbenika na peticiju o hapšenju Sebije! Poziv na premlaćivanja i druge grozote!

izvor: bihnews.info  kopiranje dozvoljeno uz navođenje izvora!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %