Afera Pfizer – Ipak su krili posljedice vakcinisanja

0 0
--

Tokom žurnih kliničkih ispitivanja Pfizerove vakcine protiv covid-19, učesnici studije su povrijeđeni i ubijeni . Umjesto da odmah zaustavi eksperiment, Pfizer je pokušao prikriti štetne događaje tako što je povukao studiju i zataškao pacijente koji su bili povrijeđeni i ubijeni.
Njemačka publikacija Die Welt otkrila je priče pacijenata koji su teško povrijeđeni i ubijeni u Pfizerovim lažnim kliničkim ispitivanjima. Zapamtite, Pfizer i FDA su željeli zataškati ove priče 75 godina, ali su bili primorani da objave podatke o kliničkim ispitivanjima putem sudskog naloga.

Pfizer je primorao učesnike studije da potpišu odricanje od odgovornosti, pomilujući Pfizer za prevaru
Kada su subjekti stajali u redu za klinička ispitivanja, bili su primorani da potpišu odricanje od odgovornosti po kojoj je Pfizer ne bi bio odgovoran za nemar i za „prevaru ili lošu namjeru od strane samog Pfizera“. Ovi sadistički Pfizer ugovori mogli bi biti ništavni jer dokazuju da prevara krši sve ugovore i krši javnu politiku potičući PREVARU. Međutim, pojedinci povrijeđeni tokom kliničkih ispitivanja uklonjeni su iz naučne literature i zastrašeni u tišini. Smatralo se da njihove povrede “nisu od vakcine”.

Dana 31. avgusta 2020., kompanija za upravljanje testovima za Pfizer je oslobodila 53 subjekta iz kliničkog ispitivanja u njihovom centru za testiranje u Buenos Airesu. Ovim subjektima je rečeno o njihovom statusu vakcinacije i dozvoljeno im je da dobiju cjepivo , uništavajući kontrolnu grupu i prikrivajući disparitet simptoma uočenih kod vakcinisanih subjekata. Ova djela zlonamjerne prijevare utrla su put Pfizeru da očigledno prikrije smrt učesnika studije.

Serijsko ubistvo se ne može zauvijek gurnuti pod tepih
Pfizer Subjekt C4591001 1162 11621327 bio je 60-godišnji muškarac koji je umro od arterioskleroze tri dana nakon što je primio svoju prvu dozu vakcine Pfizer covid. Iako rezultati obdukcije nisu bili dostupni, a relevantni testovi su bili nepoznati, vještak je tvrdio da je smrt nastala od “progresije aterosklerotične bolesti”. Pfizer se složio sa medicinskim istražiteljem i nikakva istraga nije pokrenuta kako bi se otkrilo zašto je nedavno vakcinisani muškarac umro, i to tako iznenada.

Pfizer subjekt 11621327 pretrpio je moždani udar samo tri dana nakon što je primio drugu dozu vakcine Pfizer covid. Pronađen je mrtav u svom stanu.

Pfizer subjekt 11521497 doživio je srčani zastoj samo dvadeset dana nakon vakcinacije. Pfizer je sproveo internu istragu i odlučio da smrtni slučajevi nemaju nikakve veze s njihovom vakcinom.

Nisu se svi složili sa Pfizerom u ovim slučajevima. “Prema trenutnom stanju nauke, ova dva slučaja bi bila dodijeljena vakcinaciji”, rekla je berlinska farmaceutska specijalistica Susanne Wagner, “posebno jer američka zdravstvena uprava CDC trenutno istražuje moždane udare kod vakcinisanih ljudi i to je poznato.”

36-godišnji advokat iz Argentine, Augusto Roux, prijavio se za klinička ispitivanja. Pao je sa gorućim bolom u grudima, otežanim disanjem, mučninom i groznicom odmah nakon što se vratio kući nakon druge doze Pfizer covid uboda. Tokom početnog perioda posmatranja od 40 minuta, Roux je bio dobro, ali na putu kući, simptomi su ga iznenadili. U bolnici su lekari morali da uklone tečnost koja se stvorila oko njegovog srca. Imao je perikardni izliv, a urin mu je postao crn. U izvještaju o otpustu, liječnici su situaciju opisali kao veliku vjerovatnoću “neželjene reakcije na vakcinu protiv koronavirusa”. Roux je proveo sljedećih nekoliko mjeseci noseći se s nepravilnim otkucajima srca, problemima s jetrom i naglim gubitkom težine.

Pfizer je na kraju lagao o Rouxovoj po život opasnoj ozljedi vakcinom i nije uključio iskren izvještaj o njegovoj povredi u izvještaje o kliničkom ispitivanju. Pfizer je situaciju opisao kao “neželjeni događaj nivoa toksičnosti 1” koji nije imao nikakve veze s vakcinom, jer se nije mogla isključiti infekcija covidom. Doduše, Roux je bio negativan više puta na kovid dok je patio od povreda od vakcine.

Zbog Pfizer-ovih očitih djela prevare, obmane i njihovih ponovljenih pokušaja da ponište svoje suđenje i prikriju podatke, farmaceutskoj kompaniji bi mogli biti poništeni svi njihovi ugovori – njihova samonametnuta zaštita od odgovornosti. Svi koji su umiješani u ova djela medicinskih malverzacija moraju odgovarati.

izvor: logicno.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %